Barion Pixel
Off Road vezetés

Off Road-os Szülinap

84 900 Ft

Elérhető

  • 365 napig érvényes részvételi jegy
  • Ingyenes elektronikus ajándékutalvány
  • Fizetés után azonnal letölthető elektronikus jegy

Hogyan lehet fizikai törvényeket meghazudtolni egy autóval és mitől lesz felejthetetlen egy szülinap?
A válasz: egy profi off road versenyautóval, autótól! Persze aki akar, beleköthet ebbe a kérdésbe és kijelentésbe, de ha valaki ült már egy ilyen autóban akkor tudja, hogy miért használjuk ezt a kifejezést. Természetesen nem fog repülni az autó, de azt fogja érezni az ajándékozott vezetés során, hogy ezen az emelkedőn biztosan nem fognak felmenni, vagy ezen a lejtőn biztosan nem fognak lemenni szaltó nélkül, vagy ebből a gödörből biztosan nem jönnek ki vagy ezen a domboldalon biztosan fel fognak borulni…

Természetesen egyik sem fog megtörténni, hiszen profi pilóták által kialakított és megépített pályán fog menni egy profi pilóta mellett, aki minden fontos instrukciót megad ahhoz, hogy minden akadályt le tudjon küzdeni.

Két profi versenyautó közül választhat, hogy melyikkel szeretné teljesíteni a pályát. Nem akarunk műszaki információkkal untatni, de annyit mindenképp fontos tudni, hogy Off Road és Off Road autó között ugyanúgy van különbség, mint személyautó és személyautó között. Nem mindegy pl., hogy egy Ladaval akarsz rallyzni vagy egy épített Toyota WRC-vel…

A teljes progam ideje a kb. 50-60 perc mely a következő elemekből épül fel:

  • Ismerkedés az autóval.
  • A pilóta végigviszi a Szülinapost az autóval a pályán, hogy lásd mik lesznek a feladatok.
  • A Szülinapos végigmegy az autóval a pálya mellett, hogy még jobban megismerd azt.
  • Ezt követően pedig indul az éles vezetés, ekkor már  a Szülinapos vezet a pályán 2 kör erejéig.

Mivel a legfontosabb szempont a biztonság ezért a pilóta dönthet úgy, hogy egyes akadályokat nem teljesíthet, mivel számára az nem lenne biztonságos, de természetesen az a célunk, hogy minden akadályon keresztül jusson és ehhez a pilóta minden segítséget meg fog adni.

Ami még extra a programban, hogy készítünk egy videófelvétel is, amiből készül egy 2-3 perces rövid anyag, ami örök emlékké varázsolja ezt a napot. A videót pedig 72 órán belül ki is küldjük.

Amíg a szülinapos az autót vezeti, addig Ti sem unatkoztok, mert a pálya mellett nyomon követhetitek szinte testközelből az élményt és együtt izgulhattok vele, biztathatjátok, szurkolhattok Neki, hogy egyik akadályt a másik után vegye. Előtte és utána is csinálhattok közös fényképeket, közben pedig ha szeretnétek akkor Ti is tudjátok kívülről videózni, fényképezni, szóval a hangulat az csakis Tőletek függ, így ha egy jó csapat vagytok, akkor a fergeteges hangulat garantált!

Körök száma

1 kör, 2 kör, 4 kör

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Off Road-os Szülinap” értékelése elsőként

A Helyszín: Domonyvölgy

Engedd meg, hogy visszavarázsoljunk a természetbe és alád rakjunk modern járműveket, amiből egy igazán egyedi és különleges élmény lesz! Akár élményt szereznél, akár ajándékot keresel, érdemes hozzánk eljönni egyszer egy terepélményre! Egy biztos: ha eljöszz hozzánk, garantáltan újra akarsz majd jönni!

Nem számít, hogy 10.000Ft-ot vagy 100.000Ft-ot költesz el, ugyanazt a szívvel-lélekkel kiszolgálást fogod kapni, ami megkülönböztet bennünket a többiektől. Ha egyszer eljössz hozzánk, garantáljuk, hogy vissza akarsz még jönni!

Kóstolj bele az élménybe!

4.9 csillagos átlagos értékelés Google-ön

,,... Csak ajánlani tudom"
A telefonos tájékoztatás, segítségnyújtás nagyon korrekt volt. A helyszíne barátságosak és segítőkészek. Csak ajánlani tudom!"

,,...Egy igazi élmény volt!"
,,Nagyon kedves volt mindenki!! Esett az eső mikor mi mentünk de így is nagyon segítőkészek voltak! Egy igazi élmény volt!"

,,Az élmény nagyon jó volt!!!
Barátságosan fogadtak minket, beszélgettünk egyet indulás előtt mint ha ezer éve ismernénk egymást. A Magam és barátok, barátnők nevében is elmondhatom… nem keresünk másik helyet ha kiakarunk szakadni a mókuskerékből!!! Köszönjük az élményt és találkozunk még csak jussunk végre haza 😁 "

Gyakran ismételt kérdések

Ennél a programnál te vezetsz és egy profi pilóta segít abban, hogy kihozd az élményből a maximumot!

Igen, az Off-Road vezetéshez jogosítvány szükséges!

Igen, az OFF Road-ot 18 életévüket betöltött személyek vezethetik.

Igen, egész évben fogadjuk vendégeinket!

Igen. Minden csomag elején az autót bemutatjuk.

További terep élményeink

19 900 Ft38 900 Ft
179 900 Ft199 900 Ft
Legkedvezőbb ár!
64 900 Ft109 900 Ft
19 900 Ft38 900 Ft
64 900 Ft129 900 Ft
Újdonság
29 900 Ft64 900 Ft
Off Road túra

Éldd át Te is ezt a nagyszerű terepélményt!

Megrendelem
Preview
Close