Barion Pixel

Választható tankvezetés Domonyvölgyben

119 900 Ft

Elérhető

  • 365 napig érvényes részvételi jegy
  • Ingyenes elektronikus ajándékutalvány
  • Fizetés után azonnal letölthető elektronikus jegy

Hogyan lehetne átadni a TANKVEZETÉS élményét?
Ezt az élményt nem tudjuk átadni szöveggel, képekkel vagy videókkal. Ez legalább egyszer az életben ki kell próbálni!

Ráadásul ebben a csomagunkban, két harckocsit is vezethetsz, ami még inkább fokozza az élményt!

Az alábbi harckocsik közül tudsz választani: MTLB, SAURER, VT55

Néhány hasznos információ a döntéshez:

MTLB: a “legkedveltebb” harckocsi a kínálatunkban, hiszen maximálisan visszaadja azt az élményt, hogy milyen érzés egy tankot vezetni. Az irányítás a fékrendszer segítségével történik, szóval klasszikus harckocsi vezetés élményt nyújt. Az egyiknek mindenképp ezt ajánljuk. Legfontosabb műszaki adatai: 16.000 ccm-es, 240 LE-s motor, 12 tonnás súly)

SAURER 4K 4FA: a “legdögösebb” harckocsink 🙂 (a képen a fekete). Rendkívül gyorsan megtanulható az irányítása, mivel egy kormányhoz hasonló szerkezettel történik az irányítása és automata váltós. Fantasztikus élmény, mivel nagyon gyorsan megtanulható, ezért már kezdőként is nagy sebességet lehet elérni a vezetése során. Legfontosabb műszaki adatai: 6.800 ccm-es, 250LE-s motor, 12,5 tonnás súly)

VT55: a “monstrum”. Nem véletlenül ez a beceneve hiszen több, mint 40tonna. Az irányítását sokkal nehezebb megtanulni, mint a többiekét, ezért általában csak azoknak ajánljuk, akik már korábban vezettek tankot, mert ha elsőként próbálják ki, akkor nem lesz annyira élvezetes, mint a másik kettő vezetése. Legfontosabb műszaki adatai: 38.800 ccm-es, 630LE-s motor, 41tonnás súly)

 

Hogyan néz ki a Választható tankvezetés programunk?

Telefonos bejelentkezés alkalmával megbeszélitek, hogy melyik két harckocsit szeretnéd vezetni.

Megérkeztek a helyszínre, ahol a vezető kap egy 10-15 perces oktatást a tankvezetéssel kapcsolatban. Beülsz a vezetőülésbe, a többiek pedig elhelyezkednek a TANK lövészállásában vagy a tank tetején. Egyszerre maximum 8-10 fő tartózkodhat a tankon a vezetőn kívül.

És ekkor elkezdődik a kb. 2x 15-20 perces vezetés, ami 2×2 kört jelent a gyakorlatban. Azért nem tudjuk pontosan meghatározni az időtartamot, mert a gyakorlatban ez a program két kört jelent a pályán. Egy kör kb. 1,5km. És az időtartam attól függ, hogy milyen gyorsan érez rá a vezető a tankvezetésre és milyen gyorsan tudja a tankot körbevinni a pályán. Általában időben tovább szokott tartani a program, mint amit kiírunk, tehát célszerű úgy készülni.

Tankvezetés ajándékba

Ezt az élményt kifejezetten ajánljuk, ha tank vezetést szeretnél ajándékozni. Ennél a csomagnál az ajándékozott választja ki, hogy melyik tankot szeretné vezetni, így nem nagyon tudsz hibázni! 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Választható tankvezetés Domonyvölgyben” értékelése elsőként

SAURER 4K 4FA harckocsi

Teljesítmény: 6.800 ccm, 250LE
Súly: 12,5t
A Saurer 4K 4FA egy svájci tervezésű és gyártású nehéz tehergépkocsi, amelyet a Saurer AG vállalat fejlesztett ki. A Saurer 4K 4FA népszerű katonai harcigépjármű volt a hidegháború idején és az azt követő években is. Robusztus szerkezetének és megbízhatóságának köszönhetően széles körben használták szállítási, logisztikai és katonai feladatokra is. 

VT55 harckocsi

Teljesítmény: V12 hengerelrendezésű dízelmotor, 581-800 LE
Súly: 36t
A VT-55 egy lengyelországi fejlesztésű nehéz harckocsi, amelyet a T-55 szovjet gyártmány alapján hoztak létre. A VT-55 név egyértelműen utal arra, hogy ez a jármű az eredeti T-55 alvázát és alkatrészeit használja fel, de különböző módosításokkal és fejlesztésekkel rendelkezik. A VT-55-t különféle feladatokra adaptálták, például mérnöki, műszaki és tűzszerészeti munkákra.

MTLB harckocsi

Teljesítmény: 16.000 ccm, 240LE
Súly: 12t
Az MTLB egy sokoldalú, könnyű páncélozott vontató vagy harcjármű, amelyet a Szovjetunióban fejlesztettek ki és gyártottak az 1960-as években. Az MTLB-t a Szovjetunióban és más szocialista országokban széles körben használták, és még mindig szolgálatban áll vagy hadba küldik különböző formákban. Mivel sokoldalú és viszonylag könnyű volt, sok országban továbbra is használják, és egyes verzióit modernizálták vagy különféle feladatokra alkalmazták.

A Helyszín: Domonyvölgy

Engedd meg, hogy visszavigyünk a természetbe és a kezed alá adjunk modern gépezeteket, hogy ebből az egyedi kombinációból felejthetetlen élményt szerezz vagy nyújts szeretteidnek!

A nem titkolt célunk az, hogy meggyőzzünk Téged arról, hogy legalább egyszer elgyere hozzánk és megismerj bennünket. Teljesen mindegy, hogy milyen élményt vásárolsz vagy adsz ajándékba. Nem számít, hogy 10.000Ft-ot vagy 100.000Ft-ot költesz el, ugyanazt a szívvel-lélekkel kiszolgálást fogod kapni, ami megkülönböztet bennünket a többiektől. Ha egyszer eljössz hozzánk, garantáljuk, hogy vissza akarsz még jönni!

Kóstolj bele az élménybe!

4.9 csillagos átlagos értékelés Google-ön

,,Nagyszerű élmény volt! Köszönjük!
Mindenkinek ajánlom!"

,,Imádtuk minden percét!"

,,Nagyon szervezett segítőkész csapat.
Nagyon jó élményekkel lettünk gazdagabbak! Köszönjük szépen!"

Gyakran ismételt kérdések

1 vezető, + max. 8-10 fő kísérő, aki felfér a tankra.

A tankvezetéshez jogosítvány NEM szükséges. Mindent megtanítunk a helyszínen!

Igen, 16 év (18 év alatt szülői felügyelet mellett). A VT-55 típusú harckocsit 20 év felettiek vezethetik.

Március vége és december eleje között várjuk a vendégeket hétvégente.

További terep élményeink

Legkedvezőbb ár!
64 900 Ft109 900 Ft
34 900 Ft77 800 Ft
104 900 Ft129 900 Ft
Éldd át Te is ezt a nagyszerű terepélményt!
Megrendelem
Preview
Close