Barion Pixel
Hegyi quad túra

Mitől különleges a mi QUAD túránk?

Többek között attól, hogy nem mondjuk meg hol van a határ... Nem fogunk Rád szólni, hogy ne nyomd neki annyira!! Találd meg Te magad a határaidat, amit ki tudsz hozni a felsőkategóriás QUAD-jainkból! Magánútjainkon mindent kipróbálhatsz, amihez csak kedved van. Farolás, repülés, huppanás, ugratás! Amihez csak kedved van.

Quad túra

Quad túrák

19 900 Ft38 900 Ft

Quad Randi

Quad randi

34 900 Ft77 800 Ft
99 900 Ft

Biztos, hogy még fogunk menni! :)

Nagyon jók a túraútvonalak, barátságos és segítőkész személyzet és túravezetők, kellően erős quad-ok! Biztos, hogy még fogunk menni! :)

Egy hatalmas élmény volt. KÖSZÖNJÜK!!!!!!

Egy VIP 2 órás quad túrán vettünk részt, ahol Bálint volt a túravezetőnk. Egy rossz szavunk se lehetett, se Báintra, se a túrára, se a környezetre. Nagyon odafigyelt ránk, a túra során folyamatosan igazodott a tempónkhoz és képességeinkhez. Sőt, 2x ki is kellett segíteni a "bajból", de még ekkor is hatalmas türelemmel és kedvességgel volt felénk. Egy hatalmas élmény volt. KÖSZÖNJÜK!!!!!!

Kérdésed van? Itt van néhány tudnivaló a Quad túráinkról!

Ha kérdésed van még akkor a ,,Fontos Információk" menüpontban biztos megtalálod a választ!

Fent válaszd ki melyik Quad túra érdekel! Miután kiválasztottad, rakd kosárba az élményt, válassz fizetési módot és add le megrendelésed!

Fizetési módtól függ!

  • Bankkártyás fizetésnél: azonnal, a fizetés után!
  • Banki átutalásnál: miután az összeg beérkezik a számlánkra (maximum 2-3 munkanap)
  • Személyes átvételnél: általában 2 munkanap
  • Futáros kézbesítésnél: általában 2-3 munkanap

Vásárlóink közül a legtöbben ajándékba adják ezeket az élményeket. Itt a terepélmények.hu-n erre is figyelünk: minden vásárlás mellé egy igényes, grafikus által szerkesztett ajándékutalványt biztosítunk, amit a vásárlás után a voucherrel küldünk!

Minden voucher 1 évig, tehát 365 napig érvényes!

A megvásárolt voucheren a jobb alsó sarokban találsz telefonszámot és email címet. Ezeken az elérhetőségeken tudsz jelentkezni a voucher kóddal!

Minden kérdésre választ kaptál?

Válaszd ki melyik Quad túrához köthető csomag érdekel!

Kiválasztom