Barion Pixel
harckocsi és tankvezetés

Tankvezetés csomagok

64 900 Ft129 900 Ft

  • 365 napig érvényes részvételi jegy
  • Ingyenes elektronikus ajándékutalvány
  • Fizetés után azonnal letölthető elektronikus jegy

Milyen érzés egy tankot vezetni?
LEÍRHATATLAN!

Ezt az élményt semmilyen szöveg, semmilyen fotó és semmilyen videó nem tudja átadni. Ezt egyszerűen ki kell próbálni és átélni!
Hogyan néz ki a 30 perces/2körös tankvezetés programunk?
Megérkeztek a helyszínre, ahol a vezető(k) kap(nak) egy 10-15 perces oktatást a tankvezetéssel kapcsolatban. (A két körös csomagban csak 1 fő vezetheti a harckocsit, a 4 körös csomagban pedig 1 vagy 2 fő.) Ezt követően a pilóta beül a vezetőülésbe, mellette a profi oktatónk foglal helyet, aki folyamatosan ellátja instrukciókkal a pilótát, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a harckocsiból.

A többiek pedig elhelyezkednek a TANK lövészállásában vagy a tank tetején. Egyszerre maximum 8-10 fő tartózkodhat a tankon a vezetőn kívül.

És ekkor elkezdődik a körök számának megfelelő vezetés. A 2 körös csomagban ez kb. 15-20 perces vezetést jelent, a 4 körösben pedig 30-35 perc vezetést. Azért nem tudjuk pontosan meghatározni az időtartamot, mert a gyakorlatban ez a program 2 vagy 4 kört jelent a pályán. Egy kör kb. 1,5km. És az időtartam attól függ, hogy milyen gyorsan érez rá a vezető a tankvezetésre és milyen gyorsan tudja a tankot körbevinni a pályán. Általában időben tovább szokott tartani a program, mint amit kiírunk, tehát célszerű úgy készülni.

Az alábbi harckocsik közül tudsz választani egyet (ha nem szeretnéd előre eldönteni, akkor a “Választható Tankvezetés Domonyvölgyben” nevő termékünket vásárold meg):

  • MTLB (16.000 ccm, 240 LE, 12 tonna) – A képeken amelyiknek két lámpája van elöl.
  • SAURER 4K 4FA (6.800 ccm, 250LE, 12,5t) – A képeken a fekete.
  • VT55 (38.800 ccm, 630LE, 41tonna) – A képeken tolólapáttal.

Lentebb találsz egy kis leírást a harckocsikról és a tankokról.

Harckocsi típusa

MTLB, SAUER, VT-55

Körök száma

2 kör, 4 kör

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tankvezetés csomagok” értékelése elsőként

SAURER 4K 4FA harckocsi

Teljesítmény: 6.800 ccm, 250LE
Súly: 12,5t
A Saurer 4K 4FA egy svájci tervezésű és gyártású nehéz tehergépkocsi, amelyet a Saurer AG vállalat fejlesztett ki. A Saurer 4K 4FA népszerű katonai harcigépjármű volt a hidegháború idején és az azt követő években is. Robusztus szerkezetének és megbízhatóságának köszönhetően széles körben használták szállítási, logisztikai és katonai feladatokra is. 

VT55 harckocsi

Teljesítmény: V12 hengerelrendezésű dízelmotor, 581-800 LE
Súly: 36t
A VT-55 egy lengyelországi fejlesztésű nehéz harckocsi, amelyet a T-55 szovjet gyártmány alapján hoztak létre. A VT-55 név egyértelműen utal arra, hogy ez a jármű az eredeti T-55 alvázát és alkatrészeit használja fel, de különböző módosításokkal és fejlesztésekkel rendelkezik. A VT-55-t különféle feladatokra adaptálták, például mérnöki, műszaki és tűzszerészeti munkákra.

MTLB harckocsi

Teljesítmény: 16.000 ccm, 240LE
Súly: 12t
Az MTLB egy sokoldalú, könnyű páncélozott vontató vagy harcjármű, amelyet a Szovjetunióban fejlesztettek ki és gyártottak az 1960-as években. Az MTLB-t a Szovjetunióban és más szocialista országokban széles körben használták, és még mindig szolgálatban áll vagy hadba küldik különböző formákban. Mivel sokoldalú és viszonylag könnyű volt, sok országban továbbra is használják, és egyes verzióit modernizálták vagy különféle feladatokra alkalmazták.

A Helyszín: Domonyvölgy

Engedd meg, hogy visszavigyünk a természetbe és a kezed alá adjunk modern gépezeteket, hogy ebből az egyedi kombinációból felejthetetlen élményt szerezz vagy nyújts szeretteidnek!

A nem titkolt célunk az, hogy meggyőzzünk Téged arról, hogy legalább egyszer elgyere hozzánk és megismerj bennünket. Teljesen mindegy, hogy milyen élményt vásárolsz vagy adsz ajándékba. Nem számít, hogy 10.000Ft-ot vagy 100.000Ft-ot költesz el, ugyanazt a szívvel-lélekkel kiszolgálást fogod kapni, ami megkülönböztet bennünket a többiektől. Ha egyszer eljössz hozzánk, garantáljuk, hogy vissza akarsz még jönni!

Kóstolj bele az élménybe!

4.9 csillagos átlagos értékelés Google-ön

,,Nagyszerű élmény volt! Köszönjük!
Mindenkinek ajánlom!"

,,Nagyon szervezett segítőkész csapat.
Nagyon jó élményekkel lettünk gazdagabbak! Köszönjük szépen!"

,,Imádtuk minden percét!
"

Gyakran ismételt kérdések

1 vezető, + max. 8-10 fő kísérő, aki felfér a tankra.

A tankvezetéshez jogosítvány NEM szükséges. Mindent megtanítunk a helyszínen!

Igen, 16 év (18 év alatt szülői felügyelet mellett). A VT-55 típusú harckocsit 20 év felettiek vezethetik.

Március vége és december eleje között várjuk a vendégeket hétvégente.

További terep élményeink

Éldd át Te is ezt a nagyszerű terepélményt!
Megrendelem
Preview
Close