Barion Pixel

VT-55 Tank vezetés

79 900 Ft129 900 Ft

Brutális erejű VT55-ös páncélozott harcijármű vezetés!

Ez egy több, mint 30 tonnás szovjet monstrum, amit a “Bika” becenévvel is szoktak illetni. Ezt a nevet pedig azért kapta, mert olyan erős, mint egy bika :-). Na jó, sokkal erősebb, ez a “harcterek bikája”. Bármit képes elvontatni, elképesztő erejének köszönhetően. A harctereken tankok kimenekítésére használták. Az alapját tekintve tökéletesen megyezik a T55-ös tankokkal, csak itt a lövegtorony helyett, egy hatalmas teherbírású csörlő kapott helyet. Valamint a tetején ki lett alakítva egy olyan rész, ahol utasokat is lehetett szállítani, így nem csak egy fő élvezheti a tankvezetést, hanem akár az egész család vagy baráti társaság, egészen 8-10 főig.

Egy ilyen hatalmas gépszörny vezetése semmihez sem fogható, így biztosak lehettek abban, hogy olyan élményben lesz részetek, amihez foghatót még nem tapasztaltatok.

A vezetést megelőzően természetesen tartunk egy kb 10-15 perces oktatást a vezetőnek. Ezt követi a megvásárolt számú kör vezetése a speciálisan erre a célra kialakított pályán, ahol a közepesen nehéz terepakadályok mellett nehéz akadályokkal is lehet találkozni, hogy még élvezetesebb legyen a vezetés.

Tájékoztató jelleggel:

  • 2 kör vezetés kb. 15-20 percet jelent
  • 4 kör vezetés kb. 30-35 percet jelent

 

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
Preview
Close