Barion Pixel

Tankvezetés ajándékba

Sauer harckocsi vezetés

Miért is ajándékozzunk tankvezetést?

Először is azt érdemes végiggondolni, hogy mitől jó egy ajándék? Mitől lesz emlékezetes, és mi fogja garantálni azt, hogy az ajándékozott örülni fog annak, amit kap?

Egyre több helyről lehet azt hallani, hogy inkább élményt adjunk ajándékba tárgyi ajándék helyett. De mégis miért mondják ezt sokan? Mi is ezt az álláspontot képviseljük, ezért is van rengeteg szolgáltatásunk élményajándékokra, melyek egyik központi szereplője a tankvezetés.

Mi is azért gondoljuk azt, hogy inkább élményt, mint tárgyat, mert a legtöbb esetben az ajándéktárgy valamelyik polcra, fiókba kerül és jó esetben néha-néha belefut az ajándékozott, de sokszor a feledés homályába vész. Sajnos vagy nem sajnos, de ezek a tények és a tapasztalatok.

De tegyünk egy próbált:

Gondolj vissza arra, hogy mi volt a legutolsó három tárgyi és a legutolsó három élményajándék, amit kaptál? Nagy valószínűséggel az élményajándékok hamarabb eszedbe jutnak és gyorsabban sikerül felidézned őket, mint a tárgyi ajándékokat.

Miért is?

Azért, mert érzelmek kötődnek hozzá. Lehet, hogy megérintett egy élményfestészet, lehet hogy megijesztett egy horror háza, lehet, hogy rengeteget nevettél egy Duma Színházban, lehet, hogy az adrenalinod az egekben volt egy drift oktatás során. Míg a tárgyakhoz csak nagyon ritkán kötődnek ilyen intenzitású érzések. Lehet, hogy örülsz, hogy személyre szabott ajándékot kaptál és jól esett, hogy gondoltak rád, de mégsem annyira intenzív, mint egy élmény. Van erre egy szakkifejezés is, amit „rögzítésnek” hívnak. Felfokozott érzelmi állapothoz tartozó emlékek, amelyek lehetnek auditív, vizuális vagy valamilyen egyéb érzékeléshez kötődő emlékek/érzések.

De mégis hogyan kapcsolódik ez az egész a tankvezetéshez?

Úgy, hogy egy ajándék tankvezetés mindezeket fokozottan, még nagyobb mértékben képes nyújtani. Gondolj csak bele: mit fog érezni, amikor meglátja a tankot, amit vezethet? Valami olyasmit, hogy

„Úristen, mekkora monstrum ez???”,

mit fog érezni, amikor beindítja? Ilyesmiket szoktak mondani:

„Te jó ég! Brutális hangja van, beleremeg az egész testem!”

vagy

„Libabőrös lettem ettől a hangtól!”,

illetve mit fog érezni, amikor elindul vele, kb. ezt:

„Megállíthatatlan vagyok!!!”

Szóval ezek mind olyan érzések, amelyek egész életére be fognak vésődni az emlékei közé, így garantált a felejthetetlen ajándék.

VT 55 harckocsi vezetés

És mit akarunk, mi gyarló ajándékozók?

Azt, hogy az ajándékunk olyan hatással legyen az ajándékozottra, amilyennel még nem találkozott, és látni akarjuk az arcán azt az érzést, hogy ezt az ajándékot most nagyon „eltaláltuk”!

Amikor valaki ránéz a tankvezetés ajándékutalványra, akkor máris hatalmába keríti az az érzés, hogy

„Úristen, milyen lehet majd vezetni egy tankot???”,

és ez az érzés rögtön „kiül” az arcára is. Már ekkor felfokozott érzelmi állapotba kerül, pedig még csak az ajándékutalványt látja és fogalma sincs arról, hogy milyen érzés valójában egy tankot vezetni. De megpróbálja elképzelni, beleélni magát, és pont ilyen egy jó ajándék, hogy már az első pillanattól kezdve a hatása alá kerül az ajándékozott.

Szóval mi ezt tudjuk garantálni a tankvezetéssel és a hozzá kapcsolódó ajándékutalvánnyal. Igen, tudjuk, hogy nem az olcsó kategóriájú ajándékélmény.

De ez nem is egy mindennapi ajándék és egy mindennapi élmény, amit minden évben megkap a szülinapjára vagy Karácsonyra.

Ez egy olyan ajándék, amit általában egyszer kap valaki az életében. Szóval, ha azt akarod, hogy Te juss eszébe egy felejthetetlen élmény kapcsán, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget és add át neki Te a tankvezetés ajándékutalványt. Vagy álljatok össze többen és vásároljátok meg közösen, hiszen az semmit sem von le az élményből és ugyanúgy részese leszel az ajándékozott emlékének. Ráadásul a tankvezetés egy olyan program, ahova hozhat magával akár 8-10 személyt is, akik a tankon utasként vehetnek részt a programban, ami szintén fantasztikus élmény nem csak a vezetőnek, aki ajándékba kapta, hanem az utasoknak is, hiszen ez sem egy mindennapi élmény…

Ha még lenne kérdésed a programokkal kapcsolatban, nyugodtan írj vagy hívj minket és mindent megteszünk azért, hogy valóban felejthetetlen élményt tudj adni a tankvezetéssel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük