Barion Pixel

VIP tank vezetés

(2 vásárlói értékelés)

179 900 Ft199 900 Ft

 

Hogyan lehetne átadni a TANKVEZETÉS élményét?

DIGITÁLISAN NEM LEHETSÉGES!

Ezt az élményt nem tudjuk átadni szöveggel, képekkel vagy videókkal. Ez legalább egyszer az életben ki kell próbálni!

Mit takar a 60 perces tankvezetés élményprogramunk és hogyan zajlik?
A VIP program több mindenben különbözik az alap programtól:
Miután megérkeztetek a helyszínre, vendégváró italokkal (üdítőkkel, kávéval) várunk a helyszínen.
  • Bármikor felhasználható, nem csak a gyűjtőnapokon!
  • A vendégvárás után a GAZ66-os vagy a GAZ69-es (létszámtól függően) katonai csapatszállító járművűnkkel egy élménytúra (kb. 20 perc) keretén belül elszállítunk Benneteket a tankpályára, ahol már vár Rátok a gépszörny.
  • Itt eldöntitek kik fognak vezetni és kik fognak utasként utazni. (maximum 4-en tudjátok megosztani ezt az élménycsomagot)
  • Ezt követően kaptok egy 10-15 perces oktatást arról, hogy mire kell figyelni a tankvezetéssel kapcsolatban és hogyan lehet a legegyszerűbben, leggyorsabban elsajátítani a tankvezetés fortélyait.
    Az első szerencsés beül a vezetőülésbe, ahol elképesztő élményben lesz része, hiszen egy tankot nem hagyományos módon kell irányítani, hanem a fékrendszer vezérlésével lehet vele manőverezni.
    Akik épp nem vezetik a tankot, azok beülnek a lövészállásba vagy elfoglalják helyüket a tank tetején. Egyszerre max. 8-10 fő tartózkodhat a tankon a vezetőn kívül.
  • Ezt követően kezdődik el a kb. 30-40 perces vezetés. Azért nem lehet megadni a pontos időtartamot, mert több mindentől is függ. Pl. hogy a vezető milyen hamar tudja elsajátítani a tankvezetési alapokat és aztán milyen sebességgel tud végigmenni a pályán a tankkal.  Szinte mindig tovább tart az élmény, mint amit meghatározunk a leírásban.
  • Ami biztos, hogy ebben az élménycsomagban 4 kört lehet megtenni a tankkal. Egy kör kb. 1,5km hosszú, így bőven lesz lehetőség kiélvezni ezt a programot. Ez a program akár 8-10 főnél nagyobb csoportoknak is alkalmas, hiszen van lehetőség arra, hogy pl. a program felénél cseréljen a csapat.
  • Miután végeztetek a 4 kör vezetéssel, a profi oktatónk átveszi a vezetést és visz Benneteket egy “extrém” körre. Azért extrém, mert itt a pilótánk a maximumot hozza ki a harckocsiból, szóval biztosra vehetitek, hogy egy valóban különleges élménnyen fogtok gazdagodni.
  • Ha végeztetek, akkor a csapatszállítóval visszaszállítunk (kb. 20 perc) Titeket a bázisra, ahol ismét fogyaszthattok a frissítőkből.
  • A teljes program időtartam kb. 1,5 óra.
Az alábbiak harkocsik közül tudsz választani egyet a megrendeléskor (ha nem szeretnéd előre eldönteni, akkor a “Választható Tankvezetés Domonyvölgyben” nevő termékünket vásárold meg):
  • MTLB (16.000 ccm, 240 LE, 12 tonna) – A képeken amelyiknek két lámpája van elöl.
  • SAUER 4K 4FA (6.800 ccm, 250LE, 12,5t) – A képeken a fekete.
  • VT55 (38.800 ccm, 630LE, 41tonna) – A képeken tolólapáttal.

 

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
Preview
Close