Barion Pixel

Hogyan néz ki nálunk egy Quad túra?

Hogyan néz ki a quad túra

Első körben azt kell eldöntened, hogy a quad túrát ajándékba szánod vagy saját Magatoknak. Valamint azt, hogy ketten vagy többen szeretnétek quadozni. De akár választhattok romantikus quad randi programot is. A klasszikus quad túrák közül pedig időtartam alapján tudtok választani. Bármelyiket is választjátok biztosak lehettek a felejthetetlen quadozási élményben. Ami fontos, hogy minimum két fővel indítjuk el a túrát, így sajnos arra nincs lehetőség, hogy egy részvételi jegyet vásárolj, és másokkal együtt indulj el a túrára.

Szóval, miután eldöntötted kinek és mennyi időre szeretnél vásárolni, nincs más dolgod, minthogy belerakd a kosárba a kiválasztott termékeket és azt követően az általad választott fizetési módnak megfelelően kifizesd a program árát.

Természetesen, ha csak egy bizonyos időpont lenne megfelelő a quad túrára, akkor hívj vagy írj nyugodtan még a vásárlás előtt, hogy meg tudjuk mondani, az adott túraidőpont még szabad-e vagy sem. A kiválasztott időpontot 24 órára fenn is tartjuk számodra, amíg kifizeted és véglegesíted a quad túra időpontját.

Leadtam a megrendelést, mi a teendő?

Miután kifizetted a programokat, megkapod a hozzájuk tartozó vouchereket, amelyek egyedi kóddal vannak ellátva, valamint minden fontos és hasznos információt tartalmaznak a programmal és időpontfoglalással kapcsolatban. A voucheren megtalálod az időpontfoglaláshoz szükséges telefonszámot és email címet, amelyeken keresztül le tudod foglalni a kiválasztott quad túrát vagy quad randi programot. Mi nem teszünk különbséget, hogy hétköznap vagy hétvégén szeretnétek-e jönni, bármikor jöhettek és részt vehettek a quad túrákon.

A quad túra napján…

Miután lefoglaltátok az időpontot nincs más hátra, mint megjelenni a kiválasztott időpontban. Célszerű úgy tervezni, hogy 10-15 perccel korábban érkezzetek, hogy biztosan mindenki odaérjen időben, mert sajnos a késéseket nem tudjuk csúsztatni, ugyanis folyamatosan vannak beosztva az időpontok és nem tehetjük meg a következő vendéggel, hogy az előző vendég késése miatt ők később kezdjenek.

A lefoglalt quad túra időpontjának lemondását vagy módosítását 72 órán túl tudjuk elfogadni, hiszen nagyon sokan várnak a megfelelő időpontokra. Természetesen kivételes helyzetekben el tudunk ettől tekinteni, de ez mindig egyéni elbírálás alapján történik. A „Most nincs kedvem menni, mert fáradt vagyok.” indok nem elfogadható :). A nem megfelelő időjárási körülmények miatti lemondás, az nem tartozik ebbe a kategóriába, mert ha pl. esik az eső, akkor mi sem szeretnénk, hogy gyertek, mert nem akarjuk, hogy ne legyen komfortos és maximálisan élvezhető a quad túra. Ebben az esetben új időpontokat ajánlunk fel.

Miután minden rendben zajlott és megjelentetek a kiszemelt időpontban, kezdetét veszik egy kb. 10-15 perces oktatás. Ez nálunk NEM része a túra időtartamának. Tehát ha egy 1,5 órás quad túrát vettetek, akkor a túra időtartama 1,5 óra + az oktatás időtartama. Úgy gondoljuk, hogy ez a korrekt hozzáállás, hiszen nem várható el, hogy mindenki tudjon quadozni, ezért azt mi vállaljuk, hogy megtanítjuk őket. De nem kell aggódni, nagyon gyorsan megtanulható és maximálisan biztonságos.

Az oktatást követően pedig elindul a kiválasztott quad túra program időtartamának megfelelő quadozás erdőn, mezőn, árkon és bokron át J. Mi nem kérjük, hogy kíméljétek a quadokat. Mindenki a saját tudásának megfelelő tempóban és dinamikával haladhat. Ezért célszerű olyan csoportot összeraknotok, ahol hasonló tudással rendelkező tagok vannak, hiszen a túravezetőnk minden esetben figyelembe veszi azt, hogy ki az, aki a legkevésbé bátor vagy rutinos, hogy Ő is élvezhesse a túrát. Minden esetben kaptok túravezetőt, aki biztosítja azt, hogy minden rendben legyen a túrán: ne tévedjetek el és biztonságban visszaérjetek a kiinduló pontra. A quad túrák minden esetben az időtartamnak megfelelő útvonalakon zajlanak, de egy-egy ugyanolyan időtartamú túra más-más útvonalon is mehet, hiszen több ezer hektáros terület áll rendelkezésünkre lebonyolítani a quad túrákat. Így ha később visszajöttök egy másik túrára, akkor egészen valószínű, hogy nem ugyanazon az útvonalon fogtok ismét végigmenni.

Bízunk benne, hogy kedvet kaptatok egy igazi, adrenalin-dús quad túrához és hamarosan találkozunk!

Sok szeretettel várunk Benneteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük