Barion Pixel

Tank vezetés Domonyvölgyben

Tank vezetés Domonyvölgy

A legnépszerűbb helyszínünk tank vezetésére a Pest megyében található Domonyvölgy. Domonyvölgy egyébként nem csak tank vezetéseknek szolgál helyszínéül, hanem quad túrákat és előszeretettel szervezünk.

Aki volt már Domonyvölgyben, az tudja miért olyan különleges: kicsit kiszabadulva a hétköznapokból és a nagyvárosi létből egy erdős-mezős környezetbe kerülünk, ahol ezeket a gépszörnyeket kedvünkre tesztelgethetjük. Egy másik érdekesség, hogy a kijelölt túravonalak mellett megtalálható Magyarország egyik leghíresebb lovas parkja a Lázár Lovaspark.

Hogyan zajlik a tank vezetése?

Amint megéreztetek a helyszínre a túravezetőtök fog fogadni. A túravezetők kifejezetten jófejek, a program alkalmával bármit kérdezhetsz tőlük, garantáltan teljeskörű választ fogsz kapni.

Miután a túravezetők elmondták a biztonsági tudnivalókat a tank pályához vezetnek Titeket. Ahogy a programoknál is szerepel a sofőrön kívül másik 10-12 ember is felmászhat a harckocsira. Ezt a terep élményünket előszeretettel adják ajándékba, mert így nem csak az ajándékozott, hanem másik 10-12 barát vagy családtag

 

Tank vezetés domonyvölgy

Itt megismerkedtek a tankkal, illetve a túravezető elmagyarázza hogyan is kell ezt a gépszörnyet vezetni. 

Ekkor az ajándékozott a vezérlő fülkébe megy, a többiek pedig a felmásznak a tankra és megkezdődik a tank vezetése.

 

Tank pálya

Az tankvezetésre kiépített pályánkon lehetőséged nyílik arra, hogy kiélvezd a tank vezetését. Egyes manővereket és kanyarokat például csak gyakorlott és visszajáró vendégeink tudják bevenni.

Tankon kívül még harckocsit is tudnak látogatóink vezetni.

 

Ha kedvet kaptál arra, hogy kipróbáld milyen érzés egy tank vagy egy harckocsi vezetése, akkor tekintsd meg csomagjainkat:

Ajándékozni szeretnél?

Vásárlóink számtalan alkalommal adják ajándékba terep élményeinket. 

Ajándékozz felejthetetlen élményt!

terepélmény voucherek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük