Barion Pixel

Tank vezetés Tapolcán

Tankvezetés Tapolcán

Próbáld ki milyen érzés egy tank vezetése!

Magyarországon két helyen tudod kipróbálni, hogy milyen egy tank vezetése. Az egyik lehetőség a Balaton felett, Tapolcán található, a másik Domonyvölgyben Pest megyében.

 

Tank vezetés a Balatonnál

Ha a Balaton környékén jársz, véletlenül se hagyd ki ezt a nagyszerű élményt. Harckocsikon kívül T-59 tankot, de akár Tigris replikát is tudsz vezetni. Ez egy igazi közösségi program, a vezetőn kívül még másik 12 ember is felfér a tankra. A élményvezetésen kívül lövészet is várja a tankok szerelmeseit.

 

Milyen tankokat lehet vezetni?

  • T-59 tank
  • Tigris replika tank
  • VT-55 harckocsi
T-59 tank vezetés tapolcán

 

T-59 tank

tigris replika tank tapolcán

 

Tigris replika tank

vt 55 tank vezetés Gyálon

 

VT-55 harckocsi

Ki szeretnéd próbálni milyen?

Tekintsd meg tank vezetéses csomagjainkat most!

Mennyi időt lehet vezetni?

A program kb. 60 perc hosszúságú.

 

Miután megérkeztetek Tapolcára, egy túravezető fog várni a helyszínen. Ő fogja vezetni a túrát és meg fogja mutatni hogyan kell vezetni egy tankot.

 

Egyébként viszonylag nagy járműparkkal rendelkezünk, összesen 17 db tank, páncélozott jármű és harckocsi található meg a hangárokban. Ha érdeklődsz ezek iránt, megkérheted a túravezetőt, hogy mutassa meg.

 

Ezeket a terep élményeket előszeretettel ajándékozzák. Van olyan csomagunk a Terepélmények.hu-n, ahol az ajándékozott választhatja ki melyik tankot szeretné vezetni, illetve

 

A legjobb az egész programban az, hogy rajtad kívül másik 5-6 személy is tartózkodhat a tankon, tehát veled együtt lesz részese ennek a nagyszerű élménynek! Tapolcán a tankozáson kívül lövészet is van a csomagban.

 

Ha egy igazi harcászati fan vagy, akkor lehetőséged adódik régi katonai fegyverekkel lőni, mint például a PPS41, MP38, VZ61, vagy a STEN MK2.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük