Barion Pixel
Off Road vezetés

Off Road élménytaxi

29 900 Ft64 900 Ft

  • 365 napig érvényes részvételi jegy
  • Ingyenes elektronikus ajándékutalvány
  • Fizetés után azonnal letölthető elektronikus jegy

Mit érzel, amikor egy profi verseny Off Road autóban ülsz egy profi pilóta mellett?
A válasz: ezt át kell élni! Mivel egy profi versenyző mellett ülsz, ezért biztos lehet abban, hogy az autó határait fogja feszegetni, ami azt fogja jelenteni, hogy azt fogod érezni a vezetés során, hogy ezen az emelkedőn biztosan nem fogtok felmenni, vagy ezen a lejtőn biztosan nem fogtok lemenni szaltó nélkül, vagy ebből a gödörből biztosan nem jössz ki vagy ezen a domboldalon biztosan fel fogtok borulni…

Természetesen egyik sem fog megtörténni, hiszen profi pilóták által kialakított és megépített pályán fogsz menni egy profi pilótával.

Időtartam

20perc, 40perc, 60perc

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Off Road élménytaxi” értékelése elsőként

A Helyszín: Domonyvölgy

Engedd meg, hogy visszavarázsoljunk a természetbe és alád rakjunk modern járműveket, amiből egy igazán egyedi és különleges élmény lesz! Akár élményt szereznél, akár ajándékot keresel, érdemes hozzánk eljönni egyszer egy terepélményre! Egy biztos: ha eljöszz hozzánk, garantáltan újra akarsz majd jönni!

Nem számít, hogy 10.000Ft-ot vagy 100.000Ft-ot költesz el, ugyanazt a szívvel-lélekkel kiszolgálást fogod kapni, ami megkülönböztet bennünket a többiektől. Ha egyszer eljössz hozzánk, garantáljuk, hogy vissza akarsz még jönni!

Kóstolj bele az élménybe!

4.9 csillagos átlagos értékelés Google-ön

,,...Egy igazi élmény volt!"
,,Nagyon kedves volt mindenki!! Esett az eső mikor mi mentünk de így is nagyon segítőkészek voltak! Egy igazi élmény volt!"

,,... Csak ajánlani tudom"
A telefonos tájékoztatás, segítségnyújtás nagyon korrekt volt. A helyszíne barátságosak és segítőkészek. Csak ajánlani tudom!"

,,Az élmény nagyon jó volt!!!
Barátságosan fogadtak minket, beszélgettünk egyet indulás előtt mint ha ezer éve ismernénk egymást. A Magam és barátok, barátnők nevében is elmondhatom… nem keresünk másik helyet ha kiakarunk szakadni a mókuskerékből!!! Köszönjük az élményt és találkozunk még csak jussunk végre haza 😁 "

Gyakran ismételt kérdések

Itt az Élménytaxinál egy profi pilóta vezet, így Neked vagy az ajándékozottnak csak élvezni kell a programot. Ha vezetni szeretnéd az Off Road autót, akkor ajánljuk az Off Road élményvezetés programunkat!

Van lehetőség arra, hogy a kísérő is beüljön a program során akkor, amikor a pilóta megmutatja a pályát!

Igen. Minden csomag elején az autót bemutatjuk.

További terep élményeink

Legkedvezőbb ár!
64 900 Ft109 900 Ft
64 900 Ft129 900 Ft
Új
79 900 Ft129 900 Ft
34 900 Ft77 800 Ft

Éldd át Te is ezt a nagyszerű terepélményt!

Megrendelem
Preview
Close