Barion Pixel

Motoros hószán túrák

109 900 Ft

Így a tél közeledtével talán mindenki a havas táj látványára vágyik a legjobban. Székelyföld hófödte hegycsúcsait, dombvidékeit talán senkinek nem kell bemutatni. Mi ennek az élménynek az átélésére kínálunk egy nagyszerű programot. Legnagyobb biztonság betartásával, motoros szánozásra invitáljuk azokat, akik Gyergyószentmiklós tájait szívesen bejárnák 3-4 órás program keretein belül.

Gépparkunk a legmodernebb Polaris és Sky-Doo hószánokkal felszerelt, 70 lóerőtől 160 lóerőig, így ki tudjuk szolgálni a gyakorlottabb és kevésbé gyakorlottabb résztvevők igényeit egyaránt. Továbbá lehetőség van 6.5 lóerős PowerBoard kipróbálására is, ami egy rollerhoz hasonlít leginkább azzal az alapvető különbséggel, hogy lánctalppal van felszerelve… Ugye, hogy elég izgalmas különbség? 😉 Azoknak ajánljuk akik szeretik fokozni az izgalmakat és még egy kis adrenalint belevinni egy hószános túrába…

A biztonság a legfontosabb, ezért a szánozás előtt 24 óráig tilos az alkohol fogyasztás!

A túra előtt egy oktatást tartunk, hogyan kell használni a gépeket, mikre kell odafigyelni, mik a tapasztalataink. Mivel ezek nagyon erős és nehéz gépek, ezért csak férfiak vezethetnek, a Hölgyek utasként gyönyörködhetnek a tájban. Tudjuk, hogy lennének olyan hölgyek, akik képesek lennének vezetni, de kénytelenek voltunk egy általános szabályt bevezetni erre a tapasztalataink miatt.

Mivel a motoros hószánozás egy téli program, így vastag, bélelt ruházat, bakancs, kesztyű elengedhetetlen. Érdemes rétegesen öltözködni. Szemüveget illetve sisakot biztosítunk. Az érkezés minden esetben egyénileg történik, a kijutásban nem tudunk segíteni. Ha repülővel szeretnétek jönni, akkor Marosvásárhelyről tudunk kisbuszt szervezni Nektek, ami némi felár ellenében el tud hozni a túra helyszínére. Ha pedig szeretnétek kint megszállni, abban is tudunk segíteni. Alapesetben 16.000Ft ellenében félpanziós ellátást tudunk biztosítani, de ha valaki luxusszállást szeretne wellnessel, azt is meg tudjuk oldani. Mindenben segítünk, ha előre jelzitek.

Gyertek és éljétek át ezt a fantasztikus élményt!

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
Preview
Close