Barion Pixel
Quad túra

Quad túrák

19 900 Ft38 900 Ft

  • 365 napig érvényes részvételi jegy
  • Minden túra privát, így csak ti vesztek részt rajta.
  • Ingyenes elektronikus ajándékutalvány
  • Fizetés után azonnal letölthető elektronikus jegy

Abban is biztosak lehettek, hogy személyre szabott lesz a túra. Mi nem fogjuk korlátozni az élményt azzal, hogy Rád szólunk ha túl gyorsan mész vagy ha már látjuk, hogy igazán belejöttél, akkor ne csinálj néhány extrémebb manővert. Azt szeretnénk, hogy kihozd Magadból és a QUAD-ból a maximumot! Éppen ezért minden túrát szintfelmérő előz meg, ami nálunk NEM a túra idejéből vonódik le, hanem azt teljesen ingyenesen biztosítjuk! Így aki még nem vezetett soha quad-ot, az egy ingyenes oktatást fog kapni, hogy a túra egy része ne azzal teljen, hogy megtanul quadozni.

Magánútjainkon szinten mindent kipróbálhatsz, amit a képességeid megengednek. Mindent biztosítunk ami a túrához szükséges: kesztyű, bukósisak, védőruházat.

Minden túránk VIP túra, ami azt jelenti, hogy csakis Veletek foglalkozunk és csak Ti vesztek részt a túrán.

Ezek kívül mindenkit vendégváró italokkal (üdítők, kávé, tea) várunk a hangulatos (klimatizált) váróteremben.

Időszak

Hétköznap, Hétvége

Időtartam

1 óra, 1,5 óra, 2 óra

Quad túrák termékről 1 értékelés

  1. Varga Júlia

    Imádtuk minden percét! Köszönjük! 🙂

Mondd el a véleményed

A Helyszín: Domonyvölgy

Engedd meg, hogy visszavigyünk a természetbe és a kezed alá adjunk modern gépezeteket, hogy ebből az egyedi kombinációból felejthetetlen élményt szerezz vagy nyújts szeretteidnek!

A nem titkolt célunk az, hogy meggyőzzünk Téged arról, hogy legalább egyszer elgyere hozzánk és megismerj bennünket. Teljesen mindegy, hogy milyen élményt vásárolsz vagy adsz ajándékba. Nem számít, hogy 10.000Ft-ot vagy 100.000Ft-ot költesz el, ugyanazt a szívvel-lélekkel kiszolgálást fogod kapni, ami megkülönböztet bennünket a többiektől. Ha egyszer eljössz hozzánk, garantáljuk, hogy vissza akarsz még jönni!

Kóstolj bele az élménybe!

4.9 csillagos átlagos értékelés Google-ön

,,Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom a szolgáltatásaikat!
Mi egy quad randin vettünk részt, imádtuk! Fantasztikusan éreztük magunkat a kedvesemmel, a személyzet kedvessége pedig leírhatatlan! :) Ezúton is köszönjük, biztosak vagyunk abban, hogy még találkozunk :)"

,,Nagyon jó élmény volt. Megyünk még az biztos!
Nagyon jó vezetőnk volt ( Zalán ) és jó terepre vitt minket.
Ajánlom mindenkinek aki aktív kikapcsolódásra vágyik😀"

,,Az élmény nagyon jó volt!!!
Barátságosan fogadtak minket, beszélgettünk egyet indulás előtt mint ha ezer éve ismernénk egymást. A Magam és barátok, barátnők nevében is elmondhatom… nem keresünk másik helyet ha kiakarunk szakadni a mókuskerékből!!! Köszönjük az élményt és találkozunk még csak jussunk végre haza 😁 "

,,Az élményt egy ismerősöm kapta születésnapjára.
Az ajándék kártya kiválasztása és megvétele nagyon egyszerű és gyors volt. A szállítás pontos, az ígérteknek megfelelően. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek."

,,Ajánlani tudom mindenkinek. Szerintem quad túrát ajándékozni tökéletes választás lehet. :-)
Tegnap voltunk a feleségemmel quad túrán. Én izgultam, a feleségem pedig félt. Jó volt, hogy már az indulás előtt a parkolóban mentünk néhány kört a bóják mellett féloldalasan. Ez nekem egy biztonságérzetet adott. A személyzet barátságos volt. SZÉP-kártyával tudtunk fizetni. Szóval én csak a szépet és jót tudom mondani. Azt kaptuk, amiért fizettünk. "

,,Csak ajánlani tudjuk őket.
Tavaly voltunk először náluk Quadozni. Hatalmas élmény volt. A csapat nagyon segítőkész, barátságos, vicces, hamar elhatároztuk, hogy visszajövünk hozzájuk kipróbálni a tankvezetèst is."

Gyakran ismételt kérdések

Igen, az év 365 napján fogadjuk vendégeinket egy nagyszerű quad túrára!

Csak a részvételi jegyet! Azon kívül mindent biztosítunk, ami a quad túrához szükséges: kesztyű, bukósisak, védőruházat.

Nem. A Quad túrákhoz nem szükséges jogosítvány.

Igen, 16 életévüket betöltött személyek vezethetik a quadokat.

További terep élményeink

104 900 Ft129 900 Ft
Új
79 900 Ft129 900 Ft
19 900 Ft38 900 Ft
Újdonság
29 900 Ft64 900 Ft
Off Road túra

Éldd át Te is ezt a nagyszerű terepélményt!

Megrendelem
Preview
Close