Barion Pixel
polaris élményvezetés

Terep Taxi – 5 kör

29 900 Ft

Elérhető

  • 365 napig érvényes részvételi jegy
  • Ingyenes elektronikus ajándékutalvány
  • Fizetés után azonnal letölthető elektronikus jegy

TEREP TAXI – Polaris RZR 1000
Alias “BRUTALICA”!

Nem véletlenül kapta a Brutalica nevet… Ha beleülsz, rá fogsz jönni miért!
Ezt az élményt semmilyen szöveg, semmilyen fotó és semmilyen videó nem tudja átadni. Ezt egyszerűen ki kell próbálni és átélni!

Ez a “gépszörny” 140LE-s és mindössze 600kg. Ez mindent elmond a teljesítményéről. Most lehetőséged van arra, hogy egy profi sofőr melett ülve átéld milyen érzés ez a teljesítmény a terepen.
Garantált adrenalin bomba!!!

Egy ilyen nyitott gépben ülve teljesen másképp érzékelsz mindent, mint egy zárt kocsiban, és egy dolog biztos: sikítani akarsz majd menet közben. Azt, hogy megteszed-e vagy sem, Rád lesz bízva… 🙂 Egy dolgot elárulhatunk: a pilótánk a sikolyok alapján dönti el, hogy több vagy kevesebb gázt adjon. Az, hogy ez a gyakorlatban mit jelent, hogy ha sikolyt hall akkor inkább leveszi-e a gázról a lábát vagy éppen padlóig nyomja, legyen meglepetés… 😉

Gyere és próbáld ki!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Terep Taxi – 5 kör” értékelése elsőként

A Helyszín: Domonyvölgy

Engedd meg, hogy visszavarázsoljunk a természetbe és alád rakjunk modern járműveket, amiből egy igazán egyedi és különleges élmény lesz! Akár élményt szereznél, akár ajándékot keresel, érdemes hozzánk eljönni egyszer egy terepélményre! Egy biztos: ha eljöszz hozzánk, garantáltan újra akarsz majd jönni!

Nem számít, hogy 10.000Ft-ot vagy 100.000Ft-ot költesz el, ugyanazt a szívvel-lélekkel kiszolgálást fogod kapni, ami megkülönböztet bennünket a többiektől. Ha egyszer eljössz hozzánk, garantáljuk, hogy vissza akarsz még jönni!

Kóstolj bele az élménybe!

4.9 csillagos átlagos értékelés Google-ön

,, ...Én csak ajánlani tudom, mert az ilyen élmény sokkal maradandóbb, mint bármilyen más tárgyi ajándék."
Mi augusztus végén voltunk pont egy nagy esőzés után, hatalmas élmény volt, főleg a felfröccsenő víz. :) A fiam vezetett - szülinapi ajándéka volt - és mi a tank tetején utaztunk vele együtt. Én csak ajánlani tudom, mert az ilyen élmény sokkal maradandóbb, mint bármilyen más tárgyi ajándék. A helyszínen összefutottunk lakhelyünkhöz közel tataiakkal, akik videót is készítettek, így nekünk is van felvételünk, szuper volt. Köszi fiúk, csak így tovább! Ui: szerintem eső után sokkal jobb, mint száraz időben. :)"

,,Az élmény nagyon jó volt!!!
Barátságosan fogadtak minket, beszélgettünk egyet indulás előtt mint ha ezer éve ismernénk egymást. A Magam és barátok, barátnők nevében is elmondhatom… nem keresünk másik helyet ha kiakarunk szakadni a mókuskerékből!!! Köszönjük az élményt és találkozunk még csak jussunk végre haza 😁 "

,,Az élményt egy ismerősöm kapta születésnapjára.
Az ajándék kártya kiválasztása és megvétele nagyon egyszerű és gyors volt. A szállítás pontos, az ígérteknek megfelelően. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek."

Gyakran ismételt kérdések

Ennél a programnál egy profi pilóta vezet, így neked csak élvezni kell!

Nincs, de kérjük vegyétek figyelembe, hogy ez egy extrém program

Március és december között kipróbálható élmény!

További terep élményeink

104 900 Ft129 900 Ft
89 900 Ft109 900 Ft

Éldd át Te is ezt a nagyszerű terepélményt!

Megrendelem
Preview
Close