Barion Pixel

Választható TANK vezetés Tapolcán

(2 vásárlói értékelés)

89 900 Ft

 

FONTOS INFORMÁCIÓ: ezt az ajándékutalványt csak március végétől – 2024 október 28-ig, kizárólag hétvégi napokon lehet felhasználni (szombaton és vasárnap)!

TANKVEZETÉS különleges tankokkal!

Ezt a csomagot azoknak állítottuk össze, aki szeretnének egy különleges, valódi tankot vezetni és ezt “megfejelni” egy páncélozott, lánctalpas harcijármű vezetéssel!

Ez egy olyan élmény, amihez hasonlót még nem élt ált az ajándékozott!

De mit is takar pontosan ez az 1-1,5 órás program?
Miután megérkeztetek a helyszínre, találkoztok az oktatóval, aki egyben a túravezetőtök is lesz, hiszen nem csupán vezetni fog az ajándékozott, hanem egy 17 darabból álló járműparkot is meg lehet nézni, aminek részei harckocsik, tankok, páncélozott szállítójárművek és még néhány kuriózum. Igazi bemelegítő egy tankvezetés előtt!
Ezt követően az ajándékozott választhat, hogy az alábbi tankok közül melyiket szeretné vezetni 15 perc erejéig: T-59 vagy VT-55.
Miután kiválasztotta elindul a vezetés, amely során akár a családtagjait vagy barátait is szállíthatja (max. 5-6 fő erejéig) garantáltan egyedi élményt fog nyújtani, hiszen tankot vezetni elképzelhetetlen és felülmúlhatatlan élmény.
Miután megtörtént a 15 perc tankvezetés, az ajándékozott átül egy MT-LBu típusú páncélozott, lánctalpas harci járműbe, hogy ismételten átéljen egy különleges élményt, hiszen ennek vezetése más, mit a korábbi tankoké.
MEGJEGYZÉS: A VT-55-ön és az MT-LBu-n akár 8-10 fő is utazhat.

Elérhető

Kategória: Címke:
Preview
Close