Barion Pixel

TANK vezetés + Lövészet Tapolcán

(28 vásárlói értékelés)

89 900 Ft

 

FONTOS INFORMÁCIÓ: ezt az ajándékutalványt csak március végétől – 2024 október 28-ig végéig lehet felhasználni, kizárólag hétvégi napokon (szombaton és vasárnap) lehet felhasználni!

Igazi katonai élmény! TANKVEZETÉS + LÖVÉSZET!

Ezt a csomagot azoknak állítottuk össze, aki szeretnének egy igazi katonai élményben részt venni!

Sem a tankvezetést, sem az élménylövészetet nem igazán tudjuk átadni szöveggel, képekkel vagy videókkal. Ezt legalább egyszer az életben ki kell próbálni!

De mit is takar pontosan ez az 1-1,5 órás program?
Miután megérkeztetek a helyszínre, találkoztok az oktatóval, aki egyben a túravezetőtök is lesz, hiszen nem csupán vezetni fog az ajándékozott, hanem egy 17 darabból álló járműparkot is meg lehet nézni, aminek részei harckocsik, tankok, páncélozott szállítójárművek és még néhány kuriózum. Megalapozza a hangulatot a tankvezetés előtt!
Az ajándékozott választhat, hogy az alábbi tankok közül melyiket szeretné vezetni 10-15 perc erejéig: T-59 harckocsi vagy VT-55. (a tankokon max 5-6 fő utazhat)
Miután kiválasztotta elindul a vezetés, amely garantáltan egyedi élményt fog nyújtani, hiszen tankot vezetni elképzelhetetlen élmény.
MEGJEGYZÉS: A VT-55-ön és az MT-LBu-n akár 8-10 fő is utazhat.
A vezetés után pedig indul a lövészet, ami 50db lövést tartalmaz az alábbi fegyverek között szétosztva: PPS41, MP38, VZ61, STEN MK2
A fegyverek eredeti éles, katonai fegyverekből lettek olyan módon átalakítva, hogy azokba csak a hozzá rendszeresített úgynevezett katonai vaklőszert lehessen betölteni. Ezáltal fény, hang de akár “a hátrarúgás” tekintetében, szinte az éles lőfegyverek élményét nyújtja. Minden fegyver alkalmas sorozatlövésre is.

 

Elérhető

Kategória: Címke:
Preview
Close