Barion Pixel
Off Road vezetés

Off Road élményvezetés

54 900 Ft119 900 Ft

 • 365 napig érvényes részvételi jegy
 • Ingyenes elektronikus ajándékutalvány
 • Fizetés után azonnal letölthető elektronikus jegy

Hogyan lehet fizikai törvényeket meghazudtolni egy autóval?
A válasz: egy profi off road versenyautóval! Persze aki akar, beleköthet ebbe a kérdésbe és kijelentésbe, de ha valaki ült már egy ilyen autóban akkor tudja, hogy miért használjuk ezt a kifejezést. Természetesen nem fog repülni az autó, de azt fogod érezni a vezetés során, hogy ezen az emelkedőn biztosan nem fogtok felmenni, vagy ezen a lejtőn biztosan nem fogtok lemenni szaltó nélkül, vagy ebből a gödörből biztosan nem jössz ki vagy ezen a domboldalon biztosan fel fogtok borulni…

Természetesen egyik sem fog megtörténni, hiszen profi pilóták által kialakított és megépített pályán fogsz menni egy profi pilótával melletted, aki minden fontos instrukciót megad ahhoz, hogy minden akadályt le tudj küzdeni.

Két profi versenyautó közül választhatsz, hogy melyikkel szeretnéd teljesíteni a pályát. Nem akarunk műszaki információkkal untatni, de annyit mindenképp fontos tudnod, hogy Off Road és Off Road autó között ugyanúgy van különbség, mint személyautó és személyautó között. Nem mindegy pl., hogy egy Ladaval akarsz rallyzni vagy egy épített Toyota WRC-vel…

A teljes program ideje 40perc/60perc/90perc attól függően, hogy melyik csomagot választod, mely a következő elemekből épül fel:

 • Ismerkedés az autóval.
 • A pilóta végigvisz az autóval a pályán, hogy lásd mik lesznek a feladatok.
 • Te végigmész az autóval a pálya mellett, hogy még jobban megismerd azt.
 • Ezt követően pedig indul az éles vezetés, ekkor már Te vezetsz a pályán.

Mivel a legfontosabb szempont a biztonság ezért a pilóta dönthet úgy, hogy egyes akadályokat nem teljesíthetsz, mivel számodra az nem lenne biztonságos, de természetesen az a célunk, hogy minden akadályon keresztül juss és ehhez a pilóta minden segítséget meg fog adni.

 

Időtartam

40perc, 60perc, 90perc

Off Road élményvezetés termékről 1 értékelés

 1. Válóczi Kitti

  Ez egyszerűen fantasztikus!
  Nagyon jól éreztük magunkat,mindenki nagyon közvetlen és segitőkész.
  Köszönjük szépen ezt az élményt!

Mondd el a véleményed

A Helyszín: Domonyvölgy

Engedd meg, hogy visszavarázsoljunk a természetbe és alád rakjunk modern járműveket, amiből egy igazán egyedi és különleges élmény lesz! Akár élményt szereznél, akár ajándékot keresel, érdemes hozzánk eljönni egyszer egy terepélményre! Egy biztos: ha eljöszz hozzánk, garantáltan újra akarsz majd jönni!

Nem számít, hogy 10.000Ft-ot vagy 100.000Ft-ot költesz el, ugyanazt a szívvel-lélekkel kiszolgálást fogod kapni, ami megkülönböztet bennünket a többiektől. Ha egyszer eljössz hozzánk, garantáljuk, hogy vissza akarsz még jönni!

Kóstolj bele az élménybe!

4.9 csillagos átlagos értékelés Google-ön

,,... Csak ajánlani tudom"
A telefonos tájékoztatás, segítségnyújtás nagyon korrekt volt. A helyszíne barátságosak és segítőkészek. Csak ajánlani tudom!"

,,...Egy igazi élmény volt!"
,,Nagyon kedves volt mindenki!! Esett az eső mikor mi mentünk de így is nagyon segítőkészek voltak! Egy igazi élmény volt!"

,,Az élmény nagyon jó volt!!!
Barátságosan fogadtak minket, beszélgettünk egyet indulás előtt mint ha ezer éve ismernénk egymást. A Magam és barátok, barátnők nevében is elmondhatom… nem keresünk másik helyet ha kiakarunk szakadni a mókuskerékből!!! Köszönjük az élményt és találkozunk még csak jussunk végre haza 😁 "

Gyakran ismételt kérdések

Ennél a programnál te vezetsz és egy profi pilóta segít abban, hogy kihozd az élményből a maximumot!

Igen, az Off-Road vezetéshez jogosítvány szükséges!

Igen, az OFF Road-ot 18 életévüket betöltött személyek vezethetik.

Igen, egész évben fogadjuk vendégeinket!

Igen. Minden csomag elején az autót bemutatjuk.

További terep élményeink

Off Road túra

Éldd át Te is ezt a nagyszerű terepélményt!

Megrendelem
Preview
Close