Barion Pixel

Romantikus Quad túra

Romantikus quad túra

Valljuk be, ha szeretnénk lenyűgözni a párunkat, akkor a legtöbb esetben mindig nagy fejtörést okoz az, hogy milyen közös programot találjunk ki. Ez főleg akkor igaz, ha már évek óta együtt vagyunk és a létező legtöbb romantikus programot már kipróbáltuk.

Voltunk romantikus vacsorán, romantikus wellness-en, néztünk romantikus mozifilmet, küldtünk romantikus virágcsokrot kis üzenettel és még sorolhatnánk a számtalan romantikus ötletet.

Ha a Google-be beütjük, hogy romantikus programok, akkor általában a legtipikusabb programokat találjuk egy-két kivételtől eltekintve.

Mi már évek óta szervezünk quad túrákat töretlen népszerűséggel és egyszer csak jött az ötlet, hogy mi lenne ha, szerveznénk quad randi programokat is, hiszen ez egy különösen izgalmas és különleges program pároknak. Kortól nemtől függetlenül bárki élvezheti ezt a programot és a visszajelzések alapján valóban sikerült egy olyan romantikus élményt kitalálnunk ezzel a speciális quad túrával, amit imádnak a párok és közülük sokan később is visszajönnek megismételni ezt a felejthetetlen élményt.

Hogyan is néz ki egy Quad Randi?

Tulajdonképpen ez egy speciális quad túra, melyen kizárólag ketten vesztek részt. Na jó, lesz egy „harmadik” is, de Ő csak azt a célt szolgálja, hogy ki tudjátok hozni a maximumot ebből a quad túrából. A „harmadik” pedig nem más, mint a túravezetőtök :). Ő fogja biztosítani azt, hogy minden rendben legyen, maximális biztonságban legyetek és a maximális élményt kapjátok a program során. A quad túra előtt kaptok egy oktatást, ami egyben „szintfelmérő” is. Ez egyrészt azt a célt szolgálja, hogy a túravezető lássa, hogy milyen szinten vagytok, és ennek megfelelően válassza meg a túraútvonalat, valamint ha még nem ültetek quadon, akkor megtanuljátok azokat az alapokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy biztonságosan és magabiztosan tudjátok végigcsinálni ezt a különleges romantikus randi-programot.

Miután megtörtént az oktatás és a szintfelmérés, el is indultok a romantikus quad túrára. Fontos, hogy a program ideje, csak innentől számít, tehát az oktatás és a szintfelmérés a megvásárolt quad randi program idejéből nem vesz el. Nevezzük ezt ajándéknak 🙂

A program hosszától függően, mely lehet 1, 1,5, és 2 óra hosszúságú, különböző útvonalon fogtok haladni. Ami biztosan közös minden útvonalban, hogy lesz benne országút, földút, erdő, mező, domb, szóval minden, ami egy változatos túrához szükséges. Imádni fogjátok, azt garantáljuk! Miután megtettétek a túrát, ismét a főhadiszállás a cél, ahol leállítjátok a quadokat és elindul az élménybeszámoló:

„Úristen, de jó volt!!!” , „Te is láttad az őzeket???”, „Aztaaa, még vaddisznót is láthattunk!!”, „Mikör jövünk legközelebb???”, „Akarok még jönni!!!”

és ehhez hasonló mondatok szoktak elhangzani a quad túrán résztvevők szájából, ami nagyon nagy büszkeséggel és melegséggel tölti el a szívünket.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy egyedi igényeket kiszolgáljunk, csak mindig előre egyeztessetek velünk. Volt már olyan meglepetés program is, ahol a feleség szervezett a férjének egy romantikus szülinapi quad túrát, ők elindultak közösen, aztán egy másik helyszínről elindítottuk a baráti párjukat és fél úton „véletlenül” találkoztak egy tisztáson, ahol az ajándékozottat felköszöntötték. Természetesen szigorúan csak kölyökpezsgővel 🙂

Szóval nagyon rugalmasak vagyunk és igyekszünk valóban feledhetetlenné tenni ezt az önmagában is különleges élményt. Gyertek bátran és próbáljátok ki a Quad Randi programjainkat, mely egy különleges romantikus quad túra.

Sok szeretettel várunk Benneteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük