Barion Pixel

Quad túra ajándékba

téli quad túra

Miért érdemes quad túrát ajándékba adni?

Lassan már egy éve kell együtt élnünk a COVID-dal, mely mindannyiunk életét felborította valamilyen szinten. Megváltoztatta a szokásainkat, lehetőségeinket. Emiatt sajnos lekorlátozódtak azok a programok, amelyekkel fel tudunk töltődni a hétköznapi mókuskerék és a COVID által ránk kényszerített szabályok közepette. A beltéri programok szinte teljesen kiestek, mint élmények. Ezért csak olyan programokban gondolkodhatunk, amelyek kültéren zajlanak és nem érinti őket a korlátozás, valamint teljes biztonságban élvezhetőek.

Erre az egyik tökéletes megoldás a quad túra. Hiszen ez a pandémiás időszak alatt is szabadon és biztonságosan igénybe vehető program, mely miatt ideális választás, ha valakit meg akarunk ajándékozni egy klassz kis programmal, és azt szeretnénk, hogy olyan ajándékot kapjon, amit bármikor igénybe tud venni. Mivel az ajándékutalványaink 1 évig érvényesek és télen-nyáron felhasználhatóak, ezért az ajándékozott szabadon választhat az időpontok közül. Így akár hóesésben, de akár szikrázó napsütésben is élvezheti ezt a felejthetetlen élményt. És ami a legfontosabb, hogy a korlátozások alatt is igénybe veheti a programot, mivel minden szabálynak eleget teszünk.

A túráink között találhatsz olyat, hogy quad randi, ha egy párnak szeretnéd ajándékozni az élményt, de klasszikus túrát is választhatsz, ha más a ”célközönség”.

Minden vásárlásnál ajándékutalványt adunk a voucher mellé, hogy ezzel se legyen dolgod, csupán annyi, hogy kinyomtatod és átadod abban a formában, ahogy Te szeretnéd.

Amit még fontos tudnod, hogy a túráink időtartama a nettó időtartamot jelölik és a minden túrát megelőző oktatás vagy szintfelmérés ezen az időn kívül zajlik, hogy tényleg azt kapjátok a pénzetekért, amit elvártok. Mindenkit welcome drinkkel, és egy igényesen kialakított hűtött/fűtött váróval várunk, hogy az élmény tényleg úgy kezdődjön és végződjön, ami elvárható egy különleges ajándéktól.

Biztos lehetsz abban, hogy egy ilyen ajándék felejthetetlen emléket és élményt fog adni az ajándékozottnak és mindig hálával fog Rád gondolni, amikor eszébe jutnak a quados élmények, vagy ha csak épp lát egy quadot valahol.

És hogy miért vagyunk ennyire biztosan abban, hogy ez egy felejthetetlen élmény lesz és tökéletes ajándék? Azért, mert mindent megteszünk azért, hogy ez 100%-ban megvalósuljon. Az első perctől kezdve az utolsóig arra törekszünk, hogy mindennel elégedett legyen a vendég és úgy távozzon, hogy „Azt a mindenit, ezek a srácok tényleg odatették magukat!”. A túra során például azért van szükség szintfelmérőre, hogy lássuk azt, hogy ki milyen adottságokkal/előképzettséggel rendelkezik, mivel ennek megfelelően választunk quadot a túrához és túraútvonalat az élményhez. Ezzel is garantáljuk, hogy az ajándékozottak a maximumot hozhassák ki magukból és a túrából.

Rövidre zárva ezt a kis írást, azt mondjuk, hogy ha biztosra akarsz menni az ajándékot illetően, akkor válassz egy quad túrát és garantáljuk az elégedettséget! 😉

Quad Randi

Quad randi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük