Barion Pixel

Tank vezetés gyerekeknek

(1 vásárlói értékelés)

59 900 Ft149 900 Ft

Milyen érzés egy gyerek számára tankot vezetni?

SZERINTÜNK ELKÉPZELHETETLEN!

Több tankkal is rendelkeztünk már, amikor jött az ötlet, hogy szeretnénk, ha ezt az élmény gyerekek is átélhetnék. Ezért fogtuk magunkat és vettünk egy olyan tankot, ami gyerekek számára is könnyen kezelhető, így ugyanazt az élményt képesek átélni, mint a felnőttek a többi tankkal.

Ráadásul, hogy az élményt fokozzuk, ezért egyedi festést is kapott a harckocsi, hogy a gyerekek számára még nagyobb élmélnyt nyújtson ez a program.

Hogyan néznek ki a gyerek tankvezetés porgamjaink?

Alapvetően 3db csomag közül lehet választani: 30 perces (2 kör vezetés), 45 perces (4 kör vezetés) és 60 perces (6 kör vezetés) programok. Miután megérkeztek a helyszínre, kaptok egy 10-15 perces oktatást (ez minden csomag része) a tankvezetéssel kapcsolatban. Eldöntitek, hogy hányan szeretnétek vezetni (körönként max 1 fő). A pilóta beül a vezetőülésbe, hogy egyedülálló vezetési élményben lesz része, az utasok pedig elhelyezkednek a tank tetején. Egyszerre maximum 10-12 fő tartózkodhat a tankon a vezetőn kívül.

Természetesen minden a gyerekek biztonságának szem előtt tartása mellett történik.

És ekkor elkezdődik a vezetés. Az időtartamok inkább tájékoztató jellegűek,a gyakorlatban egy kör kb. 1,5km. És az időtartam attól függ, hogy milyen gyorsan érez rá a gyerek a tankvezetésre és milyen gyorsan tudja a tankot körbevinni a pályán. Általában időben tovább szokott tartani a program, mint amit kiírunk, tehát célszerű úgy készülni.

Cikkszám: N/A Kategória: Címke: