Barion Pixel

Szabadtéri programok covid idején

quad túra

Te is unod már a bezártságot, a home office-t, azt hogy nélkülöznöd kell a kedvenc sportodat, hobbijaidat?

Teljes mértékben megértünk. Mi ugyan szerencsés helyzetben vagyunk, mert a covid idején is csinálhatjuk azt, amit szeretünk és nekünk alapvetően nem házon belül, hanem kint a természetben kell dolgoznunk, de tudjuk az idejáró vendégek által, hogy mennyire nehéz azoknak a helyzete, akik kénytelenek a négy fal közt élni a mindennapjaikat.

A covid megnehezíti szinten az összes kikapcsolódást, ezek közül sajnos a szabadtéri programok sem kivételek. Azonban a szabadtéri programoknak van egy olyan előnye, hogy sokkal könnyebb megteremti azt a biztonságot, amire most mindenki vágyik.

Mi úgy alakítottuk a programjainkat, hogy a felhőtlen szórakozás és a biztonság egyaránt jellemezze ezeket a programokat. Minden élményünk kivétel nélkül szabadtéri. Ezen kívül minden programot úgy szervezünk, hogy csak Te és a párod vagy barátaid, családod legyen jelen, akikkel egyébként is időt töltötök együtt. Tehát nem fogtok idegenekkel találkozni, csak velünk.

szabadtéri program ötletek

Természetesen minden biztonsági intézkedést betartunk, fertőtlenítjük az eszközöket is folyamatosan. Mivel az élmények a szabad térben történnek, egymástól több méter távolságban, ezért abszolút biztonságos még a covid idején is.

Na de mégis milyen szabadtéri programok, élmények várnak Rád a covid idején?

A legnépszerűbb programunk a quadozás, azon belül is a quad randi. Mivel a covid alatt legtöbben csak a párjukkal vannak közvetlen közelségben, ezért leginkább ezt választják. De természetesen vannak olyan kisebb baráti, családi társaságok, akik egyébként is rendszeresen találkoznak, így nekik a csoportos quadozás is teljesen biztonságos. Jelenlegi helyzetben a leginkább a quadozás tudja nyújtani azt az élményt és biztonságot, amire most a legtöbben vágynak. Ki a városból, ki a négy fal közül, be a természetbe, mindezt megspékelve egy adrenalindús, különleges élménnyel. Veheted Magadnak/Magatoknak, de akár meg is ajándékozhatsz valakit, akiről úgy gondolod, hogy ideje lenne már egy kicsit kimozdulnia és a kikapcsolnia, mert a covid már az agyára ment… 😉

Ami biztosan kirobban a szürke hétköznapokból

Na de ha valami még extrább élményre vágynátok, akkor ajánljuk figyelmetekbe a harckocsi vezetést… 

Semmihez sem fogható élmény, így nem is próbáljuk meg leírni, elmagyarázni. Ezt egyszerűen ki kell próbálni! Covid idején azt javasoljuk, hogy olyan társasággal gyertek, akikkel egyébként is rendszeresen találkoztok, mert itt a tankozás közben közel lesztek egymáshoz utasként.

És legvégül még egy adrenalinfröccs program. A Terep Taxi vagy a Polaris vezetés. Ezt úgy képzeld el, mintha egy rally autóban ülnél, aminek nincsenek oldalt és felül tipikus karosszéria elemei, csupán bukócsövek. Elképesztő teljesítmény jellemzi ezt a kis „gépszörnyet”. Akár utasként, akár vezetőként éled át ezt az élményt, biztos lehetsz benne, hogy soha nem fogod elfelejteni. Talán a taxizás egy fokkal „durvább”, mert ott egy profi pilóta mellett ülsz és sikítasz… 🙂

Rövidre zárva, ha valami extra szabadtéri élményre vágysz a covid idején, akkor gyere és kapcsolódj ki nálunk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük