Azért kelünk fel nap, mint nap, mert szenvedélyünk az élményszerzés!

Ha egyszer eljössz hozzánk, akkor azonnal érezni fogod ennek a mondatnak a “súlyát” a saját bőrödön.

Ezek érzések, benyomások, amit írásban lehetetlen átadni, ugyanúgy, ahogy az élményeinket sem tudjuk írásban, képekkel és videókkal átadni. A nem titkolt célunk az, hogy meggyőzzünk Téged arról, hogy gyere el egyszer hozzánk és ismerj meg bennünket. Teljesen mindegy, hogy milyen élményt vásárolsz vagy adsz ajándékba. Nem számít, hogy 10.000Ft-ot vagy 100.000Ft-ot költesz el, ugyanazt a szívvel-lélekkel kiszolgálást fogod kapni, ami megkülönböztet bennünket a többiektől.Ha egyszer eljössz hozzánk, garantáljuk, hogy vissza akarsz még jönni!

Akik szeretik a szárazabb tényeket, információkat, azoknak is készültünk 😉 :

Több, mint 10 éve foglalkozunk quad túrák, tankvezetések, csapatépítő tréningek és különlegesebbnél különlegesebb járművekkel történő élmények szervezésével.Domonyvölgyben vagyunk, egy festői szépségű településen szinte az erdő közepén. Innen indulnak a programjaink jelentős része, illetve Domonyvölgy határában kialakítottunk egy speciális pályát a tankok és a Polaris számára, hogy még emlékezetesebb és felejthetetlenebb legyen a program.Azt gondoljuk, hogy már a várakozó helyiségünk is képes megmutatni a szolgáltatásunk színvonala közti különbséget, amelyről inkább mutatunk néhány képet, mintsem beszéljünk róla:

A következő jelentős különbség pl. a Quad túrák lebonyolításában jelentkezik: nálunk minden oktatást szintfelmérő vagy adott esetben oktatás előz meg, mely nem a túra része, így időben semmit sem vesz el! A túrák nem kiépített pályán, hanem több száz hektáros saját és bérelt területen zajlanak, ahol erdők, mezők, dimbek-dombok váltogatják egymást. A túra útvonala minden esetben a csoport tudásához van igazítva. Minden túránk VIP túra, amit azt jelenti, hogy csak Ti vesztek részt a túrán, idegenek nem csatlakoznak.Nálunk ha akartok akkor ilyen képeket is készíthettek, hiszen nem korlátozunk Bennetek abban, hogy kihozzátok a maximumot Magatokból és az eszközökből! 😉

Nem akarunk minden programot külön részletezni ezen az oldalon, összességében csak annyit mondanánk még el, hogy minden programunkat áthatja az első mondat szellemisége: “Azért kelünk fel nap, mint nap, mert szenvedélyünk az élményszerzés!”Csak arra tudunk buzdítani, hogy gyertek el egyszer, és éljétek át!Sok szeretettel várunk Benneteket!

Találkozzunk egy programon

DOMONYVÖLGY

Domonyvölgy