A terepélmények helyszínei

Jelenleg három helyszinen biztosítjuk a programjainkat: Dömönyvölgyben, Tapolcán és Gyálon. Minden helyszínünkön egyedi prorgamok érhetőek el, így kérjük, hogy vásárlás előtt alaposan gondold át, melyik helyszín lesz a legideálisabb az ajándékozottnak, mert a megvásárolt program csak az ott lesz elérhető.

 

Tankvezetések

A tankvezetések mind a három helyszínen történnek: Domonyvölgyben, Tapolcán és Gyálon

Mind a három helyszínünkön speciális pályák lett kiépítve, hogy az élményt a maximumig fokozzuk. Így vannak benne egyenes szakaszok, ahol minél gyorsabban kell menni a tankkal, valamint vannak benne mély árkok is, ahol pedig azt lehet megtapasztalni, hogy milyen érzés árkon-bokron keresztülmenni egy tankkal. Vannak könnyű, közepes és nehéz terepelemek is, hogy mindenki a saját tudásához mérten maximalizálhassa a tankvezetés élményét.

Tapolcán például egy volt laktanya helyszínén, autentikus környezetben zajlanak a vezetések.

Monster Truck (BigFoot) vezetések

A Monster Truck vagy más néven BigFoot vezetések csak a gyáli pályánkon érhetőek el. Teremészetesen itt is egy speciális, erre a célra kiépített pályán történnek a vezetések. Vannek benne gyors szakaszok, kis és nagy ívű kanyarok, dőlt kanyarok, kisebb nagyobb dombok, ugratók.

Quad túrák, Polaris és GAZ-66 élményvezetés

A QUAD, a POLARIS és a GAZ vezetések szintén Domonyvölgyben, magánutakon valamint erre a célra engedéllyel rendelkező utakon történnek a program hosszától függő távolságokban a gyönyörű Domonyvölgy és környékén.

Az utak úgy lettek kiválasztva, hogy ne arról szóljon, hogy minél több “QUAD-kímélő” és “GAZ-kímélő” szakasz legyen beépítve, hanem úgy, hogy mindenki a saját vérmérsékletének megfelelően tudja élvezni a vezetést, garantálva a maximális élményt!

Mini Paintball tankok

A mini paintball tankok szintén csak Gyálon érhetőek el. Ehhez a programhoz már egy kisebb pályát kellett kialakítani, teletűzdelve gumifalakkal, amelyek mögött lehet rejtőzködni ezekkel a fantasztikus kis “játékszerekkel”. 🙂

DOMONYVÖLGY

Domonyvölgyben tankvezetések, QUAD, GAZ és POLARIS élményvezetések érhetőek el!

TAPOLCA

Tapolcán tankvezetések és élménylövészet érhető el!

GYÁL

Gyálon tankvezetések, Big Foot vezetések és a mini paintball tankok érhetőek el!