30 perces/2körös tank vezetés

Értékelés 5.00 az 5-ből, 9 értékelés alapján
(9 vásárlói értékelés)

59 900 Ft

 

Milyen érzés egy tankot vezetni?

LEÍRHATATLAN!

Ezt az élményt semmilyen szöveg, semmilyen fotó és semmilyen videó nem tudja átadni. Ezt egyszerűen ki kell próbálni és átélni!

Hogyan néz ki a 30 perces/2körös tankvezetés programunk?
Megérkeztek a helyszínre, ahol kaptok egy 10-15 perces oktatást a tankvezetéssel kapcsolatban. Eldöntitek, hogy hányan szeretnétek vezetni (körönként max 1 fő). A pilóta beül a vezetőülésbe, hogy egyedülálló vezetési élményben lesz része, hiszen nem kormánykerékkel történik az irányítás, hanem a fékrendszer vezérlésével kell irányítani ezt a hatalmas gépszörnyet.
A többiek pedig elhelyezkednek a TANK lövészállásában vagy a tank tetején. Egyszerre maximum 10-12 fő tartózkodhat a tankon a vezetőn kívül.
És ekkor elkezdődik a kb. 15-20 perces vezetés. Azért nem tudjuk pontosan meghatározni az időtartamot, mert a gyakorlatban ez a program két kört jelent a pályán. Egy kör kb. 1,5km. És az időtartam attól függ, hogy milyen gyorsan érez rá a vezető a tankvezetésre és milyen gyorsan tudja a tankot körbevinni a pályán. Általában időben tovább szokott tartani a program, mint amit kiírunk, tehát célszerű úgy készülni.

 

Készleten

Tank vezetés Domonyvölgy
30 perces/2körös tank vezetés

59 900 Ft

Kategória: Címke: